pondělí 7. prosince 2015

Vánoční cukroví - přijímám objednávky


Jestli se vám letos nechce péct, mám pro vás vysvobození, super cukroví z těch nejlepších surovin pečené s obrovskou dávkou lásky a pečlivosti si můžete tentokrát objednat u mé maličkosti. Kapacity jsou však dosti omezené, takže kdo dřív přijde, ten dřív jí.

A na co že se můžete těšit? Je toho dost a vybere si každý! Klasické druhy pro milovníky tradic, netradiční kousky pro objevitele, zábavné barevné sušenky pro děti i opilé kuličky pro rodiče (až půjdou děti spát). Jmenovitě to jsou:

- linecké slepované rybízovou marmeládou
- vanilkové rohlíčky
- pistáciové stromečky
- levandulové kytičky slepované levandulovým krémem
- jasmínová kolečka slepovaná lemon curd
- mandlové pusinky slepované malinovým krémem
- kávové hvězdičky slepované kávovým krémem
- zdobené mandlové sušenky
- třené polomáčené banánky slepované jahodovou marmeládou
- vosí hnízda
- kokosové kuličky s rumem
- mandlové kuličky a amarettem
- čokoládové kuličky s pomerančovým likérem
- čokoládové lanýže


 A z čeho že to peču? Samozřejmě pouze z toho nejlepšího a toho, co bych i já sama a své rodině pod stromečkem servírovala. K výrobě používám výhradně pravé máslo, vejce od volně chovaných nosnic, ořechy + moučné a mléčné suroviny v bio kvalitě, domácí marmelády, pravý rum, madagaskarskou vanilku a francouzskou čokoládu a kakao nejvyšší kvality značky Valrhona.

A za kolik že to peču? Cena za kilo je 550,- Kč. V případě zájmu mě tak neváhejte kontaktovat na emailu petra@babovko.cz. K vyzvednutí bude cukroví od 21.12. A já už se nemůžu dočkat, komu udělám sladkou radost letos. :)

Žádné komentáře :

Okomentovat