Příbory se již třesou na jídlo. |
Vzhledem ke krásnému letnímu počasí jsme první večeři ladili do středomořského tónu. Užívali jsme si tak ryby, mořské plody, osvěžující ovoce a výborná italská vína sladěná ke všem chodům.
Na první večeři jsem se těšila. Zároveň jsem však měla velký strach. Prvně v životě jsem chystala tolik chodů. A prvně v životě jsem vařila pro tolik lidí. Ale ani nevím jak, večer utekl jako voda a já to připisuji zejména báječným zúčastněným. Celý večer se i díky jim točil nejenom kolem jídla, ale také jsme společně vzpomínali a "cestovali" po Itálii. Chvílemi jsme si dokonce připadali, jako bychom seděli jen malý kousek od pláže. Po celý večer panovala úžasná nálada a mě moc těší, že úsměv na tváři našich hostů ne a ne zmizet.
Vypadají, že jim chutná. |
Ráda bych tak poděkovala všem zúčastněným za vytvoření úžasné atmosféry, byli jste báječní! Zároveň se však těšíme na nové tváře a slibujeme, že uděláme maximum pro to, aby i jim nezmizel úsměv na tváři.
A co jsme ochutnali? Bylo toho opravdu dost. Bohužel se nám nepodařilo nafotit všechno, fotografy jsme sice pro jistotu měli dva, ale oba byli tak mlsní, že povětšinou dříve než zmáčkli spoušť, talíř jim zel prázdnotou. Pro příště se však polepšíme, nebojte!
Cukrový meloun si skvěle rozuměl s prosciuttem. |
Mořem vonící Spaghetti alle cozze. |
Soustředění se na slávky. |
Extrémně čokoládová pěna s pistáciovou sušenkou. |
Naše počínání můžete sledovat na Facebooku a pokud byste rádi dostávali termíny a menu našich večeří v předstihu, pošlete mi svůj emailový kontakt na: petra@babovko.cz.
My se již moc těšíme. Jen nevím, zda více na jídlo nebo na nové tváře.
Žádné komentáře :
Okomentovat