pondělí 21. dubna 2014

Hody, hody... Nádivkové muffiny


Recept na nádivkové muffiny se sem chystám dát už týden. Nějak nebyl čas. Včera jsem se například celý den válela na sluníčku, abych to pak večer zakončila válením na gauči (to sluníčko mě utahalo). Jistě chápete, že to byla o moc důležitější činnost, než nějaké psaní blogu.

čtvrtek 17. dubna 2014

Meruňkové velikonoční cupcakes aneb králíčkova zadnice


Jestli mě na Velikonocích něco nudí, tak jsou to vejce. Jako dítě jsem vařená vejce začala nenávidět zhruba tak druhý den po tomto svátku legálního bití žen. Měli jsme jich vždycky hodně, jednat jsme jednu dávku vyráběli pro koledníky (a vždycky toho spousta zbyla) a druhak je domů z výprasků nosil i můj bratr. Děsně mě štvalo, že třeba takoví koledníci v Americe dostávají čokoládu a koláče (aspoň to tak bylo u Kačera Donalda) a my jen vejce! Jaká nespravedlnost. A tak jsem si řekla, že já budu jiná. Já totiž budu rozdávat cupcakes! A třeba ten výprask nebude ani tak velký. Držte mi palce!

sobota 12. dubna 2014

Vařím, vaříš, vaříme (.cz)


Znáte portál Vaříme.cz? Ne? Pak je to velká chyba. Tento projekt vám totiž v kuchyni ušetří spoustu času a těm méně zdatnějším i vrásek.